Belladonna logo

Varför homeopati ? 

Utbildad klassisk homeopat sedan 2005, min resa till homeopatin började med att jag själv hade återkommande infektioner och fick hjälp av en duktig homeopat. Då väcktes mitt intresse för att utbilda mig till klassisk homeopat, men steget till en egen praktik har varit lång, jag har arbetat inom akutsjukvården de sista 12 åren fram till jag insjuknade i utbrändhet. Det blev en mycket tung men lärorik resa där jag var tvungen att börja lära mig känna mig själv och mina egna begränsningar. I dag med facit i hand så vill jag inte leva utan denna erfarenhet, jag är mycket tacksam för min hälsa idag samt ödmjuk över att kroppen har återhämtat sig från en utmattning till att kunna använda min egen erfarenhet till ett verktyg för att kunna hjälpa mina patienter på bästa möjliga sätt. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln