Belladonna logo

Dr. Bach Räddningsdroppar 

Jag har länge känt ett skriande behov av att börja blogga för jag vill att mitt barn och förhoppningsvis mina barnbarn samt nästa generationer också skall få möjligheten till att växa upp med möjligheten till att använda sig av alternativ medicin och hälsokost preparat. 
Så därför kommer jag att dela med mig av min kunskap och erfarenhet för att kunna hjälpa fler människor att använda sig av homeopatiska läkemedel för hemmabehov. 

Så idag kommer jag berätta mer om Räddningsdroppar sk Bach Rescue remedy, blomsterdroppar. För nu i dagarna börjar skolorna igen och många kan känna oro och fjärilar i magen inför den nya terminen. Dropparna hjälper till att lösa upp spänningar i kroppen samt hjälper till vid stress och oro, nervositet samt när du befinner dig i pressande situationer. Vid olyckshändelser där du hamnar i chock så hjälper dessa droppar att skingra rädsla och hjälper dig att lösa spänningen i kroppen.

Den hjälper till vid examens rädsla,  flygrädsla, höjdrädsla, tandläkarbesök etc..

När man har svårt att slappna av för att kunna sova, barn som är rädda för att somna på kvällen för att man är rädd för mörkret. 
Jag brukar droppa några droppar blomsterdroppar i lite ljummen olivolja och smörja in fötterna när mitt barn har svårt att komma till ro och kunna sova.
Användningsområdet för dessa droppar är oändliga och det är en produkt alla borde ha hemma för eget bruk, den fungerar lika bra på djur som har rädslor, såsom skotträdsla,åskrädsla eller rädsla för att vara ensam etc..

Hoppas ni skall finna glädje och nytta med dessa blomsterdroppar.

Dessa droppar finner du i min web butik www.belladonnas.se 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln