Belladonna logo

Ferrum Phosphoricum  - Järnfosfat

Ferrum Phosphoricum  - Järnfosfat

Ferrum phos är ett fantastiskt cellsalt som kan mota ”Olle i Grind ” för hotande förkylningar , influensa samt akuta inflammationer, feber och blödningar. Ferrum phosphoricum hjälper till att syresätta vävnaden med syresrikt blod och kan vara bra när man behöver öka prestationen vid långa motionspass eller kraftig fysisk ansträngning. Den kan även vara bra vid vrickningar, eller stukade lemmar samt vid träningsvärk och muskelspännningar.

Ferr-phos kan man se som ett första hjälpen preparat att till när det börjar svida i halsen och när man känner att en annalkande förkylning är på gång.  Ferr phosp är även bra att ta till vid feber tillstånd som ligger runt 38,5 °C  den fungerar då som inflammationsdämpande och febernedsättande.   

Fysiska tecken på att kroppen lider brist på järnfosfat är mörka ringar under ögonen samt att ansiktet och öronen kan vara högröda .

Ferrum phosforicum finner du i min Web butik: www.belladonnas.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln