Belladonna logo

Silicea 


Silicea D6

Nu är det många som plågas med långvarig snuva och inte återhämtar sig från den envisa förkylning som slog till för några veckor sedan. Här kommer ett tips vad ni kan göra för att hjälpa kroppen och lymfan till inre städning. Silicea är kiseldioxid som används bland annat för hår, hud och sköra naglar. Den är mycket effektiv att driva ut varbildningar samt bölder och vaglar. Man kan använda silicea när man har envisa bihåleproblem för det hjälper till att städa och rena lymfan.
Silicea kan hjälpa till att förbättra kroppsdofter såsom vid illaluktande fotsvett och armsvett.  När du köper i min web butik så följer ett recept med hur du skall använda dessa droppar på bästa sätt.
 
Är du intresserad av homeopatisk konsultation  tel 070-6950903
 
www.belladonnas.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln