Belladonna logo

Magnesium Phosphoricum D6


Magnesium Phosphoricum D6
 
För alla tänkbara kramp tillstånd
 
Magnesium phos reglerar det autonoma nervsystemet, det vill säga den del av nervsystemet som sköter sig själv som vi inte medvetet kan påverka. Såsom matspjälkning, spänningar i kärl och hjärta. Magnesium phos är ett vävnads salt som motverkar spasmer och kramp tillstånd i muskulaturen. Den fungerar utmärkt att ta till vid mens smärtor, migrän ,
Vadkramper, magsmärtor samt när man lätt  sätter i halsen. Den är bra att ta till vid ryggskott, gallstens kolik eller njurstens kolik. Den är en räddare i nöden för smärtor som är krampaktiga , kraftiga i sin intensitet  samt vid nervsmärtor. Den kan fungera bra vid hicka, samt vid hosta och magsmärtor.
Mag phos kan gärna tas innan sängående för de som har insomnings besvär samt sömnproblem.
 
För att få ut lite extra effekt av dropparna kan man stoppa de i lite hett vatten och dricka för att få snabbare effekt, på så vis kan du lindra huvudvärk, hotande förkylningar samt kramper i muskulatur och organ.
 
Dessa droppar finns i min webbutik www.belladonnas.se
Det medföljer recept på dosering vid köp.
 
Är du intresserad av homeopatisk konsultation tel 070-6950903

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln