Belladonna logo

Calcium Sulphuricum D6


Calcium Sulphuricum D6
 
För alla tänkbara var tillstånd i kroppen.
Calcium sulfat har en renande och läkande effekt på hela kroppen , där den hjälper till att rena blodet från orenheter , genom att den hjälper till att transportera bort toxiner från levern och slagg från blodet. När kroppen inte städar ut toxiner via urin och tarmen så använder den sig av huden som utrensnings kanal. Såsom vid acne,oren hud bölder och långvariga sår som inte vill läka. Där man kan se ett litet gult pus i bölderna, eller i acne utslagen. Vid skorv problem hos barn kan det vara effektivt att använda dessa droppar.
 

Man kan gärna använda calc-sulph vid långvarig varbildning som inte vill läka och gärna efterlämnar sig ärr problematik efter det har blivit utläkt, den hjälper då till att avsluta varbildningen på ett effektivt sätt.
 
Vid kronisk reumatism, brännande fotsulor, brännande klåda samt blödande tandkött , samt vid afte( små sår som sitter på tungan eller i gommen).
Calc-sulph kan man även använda när man känner av en annalkande förkylning eller halsproblem eftersom den stimulerar levern till att rena blodet.
 
Dessa droppar finns i min web butik och recept medföljer hur du skall dosera dem.
 
www.belladonnas.se
Är du intresserad av homeopatisk konsultation  Tel 070-6950903
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln