Belladonna logo

Natrium Phosphoricum D6


Natrium Phosphoricum
 
Syreaneutraliserande för matsmältningen och försurade muskler.
 

Natrium phosphoricum använder man på sjukdomar som beror på försurade tillstånd  i kroppen i form av sura uppstötningar, halsbränna samt för att neutralisera saltsyre överskott samt för smärtor som är kopplade till efter måltid. Tex efter att ha ätit en apelsin kommer halsbränna och magsmärtor som ett brev på posten.
 
Natrium phosphoricum kan vara bra till dem som har svårighet att tolerera fett vid dieter såsom LCHF, Atkins diet etc.
Om man lider brist på Natrium phosoricum kan inte fettsyrorna brytas ned och det resulterar i att elimineringen sker via porerna och vi får tilltäppta porer och pormaskar,samt fett hår och fet hy samt vita fettknölar ”milier” i ansiktet.
 
Natrium phosphoricum hjälper till att eliminera urinsyra samt hjälper till vid för att balansera syra bas balansen i kroppen för den påverkar njur och gallfunktionen. Så till dem med reumatiska tillstånd, gikt samt problem med ryggen såsom ryggskott och iscias kan bli hjälpt av detta cellsalt för det eliminerar urinsyra samt höjer ph värdet i kroppen.
 
Till de som kämpar med att gå ned i vikt kan få en liten knuff i baken efter en kur med Natrium phosphoricum  samt cellsaltet Natrium sulphuricum för det rensar kroppen från toxiner och hjälper till att öka ph värdet och eliminera överskottsvätska.
 
www.belladonnas.se
 

Är du intresserad homeopatisk konsultation tel 070-6950903
 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln