Belladonna logo

Natrium Sulphuricum D6


Natrium Sulphuricum
 
Ut med det gamla och in med det nya
 
Natrium sulphuricum stimulerar cellavgiftningen och hjälper till att driva ut gamla slagg produkter ut ur kroppen, den är mycket verksam att hjälpa till att driva ut vätskor, ödem liknande tillstånd i kroppen som är orsakat av en toxisk tarm eller dåligt flöde hos levern och gallan.  Natrium sulph är även bra att ta till dagen efter man intagit alkohol eller gluten produkter där man lätt samlar på sig vätska i kroppen efter intag av dem.
 
Den stimulerar bukspottkörteln till att fungera bättre genom förbättrad enzym produktion samt att den hjälper till att förbättra funktionen hos lever och gallan. Den hjälper även till att stimulera njurarna till rening. Dvs att du kan få springa oftare på toaletten och kissa.
 
 Detta cellsalt är ypperligt att starta med inför nya dietförändringar när man vill hjälpa kroppen till förbränning och vill kicka igång kroppen med viktnedgång.
 
Natrium sulph kan vara bra vid reumatiska tillstånd där man är mycket känslig för fukt i kroppen, astma problem som blir bättre resp sämre vid fuktigt väder. Problem med levern och gallan samt för vissa bensår kan den vara effektiv.
 
En del personer intar Natrium sulphuricum för att förebygga  förkylning och influensa.
 
De som lider brist av Natrium sulphuricum dras gärna till bitter ämnen i form av jägermeister, campari, samt grapefrukt och ruccola sallad.
 
 
Är du intresserad av homeopatisk konsultation tel 070-6950903
 
www.belladonnas.se

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln