Belladonna logo


CEASE TERAPI

Cease terapi betyder Complete Elimination of Autistic Spectrum Expression som utvecklades av den framlidne Holländska läkaren och homeopaten Tinus Smith. Han har erfarenhet av att  framgångsrikt behandla barn med autistiska diagnoser med hjälp av homeopati. Han har utvecklat speciella läkemedel för att hjälpa till att eliminera toxiner såsom vaccinationer, läkemedel, antibiotika, nässprayer som bla föräldrarna eller barnet har kommit i kontakt med.

Med hjälp av speciellt framtagna homeopatiska preparat sk isopatiska läkemedel som är framställda av samma substanser som har orsakat en störning hos individiden kan man hjälpa individen med att avgifta kroppen samt hjälpa till att eliminera blockeringen som har uppkommit efter tex vaccinationer,läkemedel,tungmetaller,p-piller osv.

Tillsammans med de homeopatiska läkemedlen så stimulerar man och hjälper de övriga utsöndringsorganen såsom matsmältningen, njurar, lungorna samt levern och tarmen för att avläsna gifter som ansamlats i kroppen  samt att minska belastningen för kroppen. Stor vikt läggs även på att läka och lugna kroppen med hjälp av vitaminer och mineraler under CEASE terapi behandlingen.
 Samt att man behandlar hela individen utifrån deras personlighet och för att hjälpa individen tillbaka till full hälsa.

Denna metod används framgångsrikt för personer med Autism, ADHD, ADD,Tics, Kroniskt utmattade personer, Eksempatienter samt för personer med nedsatt immunförsvar etc

Mer att läsa om CEASE metoden finns på
www.cease-therapy.com
Välkommen att boka in en konsultation 070-6950903