Belladonna logo

Irisdiagnostik

Hur går en irisdiagnostik undersökning till?


Det första jag tittar på är vilken färg du har på din iris, det förklarar mycket för mig, dvs om du har en blå iris så har du en predisposition till att få problem i bihålor, reumatiska problem,försurning i kroppen samt hudbesvär i form av psoriasis, eksem, allergier samt överaktivt immunsystem. 

Om du har ett brunt öga så kan du en svaghet med matsmältningen samt lever och gallbesvär.
Det kan även vara mycket problem med tarmarna i form av förstoppning, diarre´r   gaser samt obalanser i blodsockret.

När jag börjar att kolla i mikroskåpet så ser jag om du har problem med att hantera stress, jag tittar på din magsäck och ser om du har för mycket eller för lite magsyra i magsäcken som medverkar till en försämrad matsmältning.
Jag tittar även på hela din ryggrad och ser om du har fått ett trauma mot ryggraden, där du fått kotförskjutningar som kan påverkar dina inre organ.

Sedan tittar jag och ser om det finns förträngningar i tarmen,om du har tarmfickor som kan ställa till med smärtor i buken eller läckande tarm symtom.,samt försämra näringsupptaget. 

Efter detta kollar jag bukspottkörteln om du har ett behov av enzymer för att kunna spjälka maten bättre efter du har ätit proteinrikföda, fett, laktos.

Sedan tittar jag på resten av din kropp från hjärnan, ögonen, sköldkörtel, binjurarna hjärtat, reproduktionsorgan,lever, galla, njurar, luftrör, musklerna, huden. Det jag ser är medärvda svagheter och det du själv har förvärvat genom dålig kost, toxinbelastning,inflammationer Efter irisundersökning samt homeopatkonsultationen så rekommenderar jag kostförslag och örter samt homeopatiska läkemedel som kan vara bra för just dig utifrån din irisbild.

Välkommen att boka in en konsultation 070-6950903